Henk alleman

Wellicht heeft u het programma gezien van Opgelicht op NPO 1 op 20 januari 2015 21.25 uur. Hierin was een reportage te zien over oplichting met 'authentieke en orginele' schilderijen uit een groothandel voor verschillende moderne schilderijen. Bij controle bleken deze exemplaren niet uniek maar in tientallen geschilderd te zijn in China en per container naar Nederland verscheept. De verkoopster die verder niet in beeld kwam had een prachtig verhaal bij een 'uniek' exemplaar waar niets van bleek te kloppen. De experts die in het programma kwamen maakten er hakhout van. Wij zijn ervan geschrokken dat er zoveel mensen gedupeerd worden.

Henk Alleman is authentiek en zijn werken zijn niet alleen door hem gesigneerd, maar wij kunnen er ook voor zorgen ook dat u een certifikaat van echtheid ontvangt, wanneer u een aankoop doet. Zo weet u zeker dat u een uniek en waardevol schilderij in huis heeft. De kosten zijn niet standaard inbegrepen bij de prijs van het schilderijen in de webshop.

Echtheid certificaat 

 

Het voorbeeld certifikaat op deze pagina toont niet alle gegevens. Het wordt nog van een certifikaat nummer, een beschrijving van het schilderij en van de echte handtekening van Henk Alleman voorzien. Het certifikaat nummer dat door ons is verstrekt wordt bewaard in ons database op naam van de eigenaar. Alle gegevens behandelen wij vertrouwelijk en deze worden nergens anders voor gebruikt.
 

Heeft u eerder een schilderij gekocht van Henk Alleman, maar nog geen certifikaat? Vroeger was dat niet gebruikelijk en nodig om te doen. Het is thans een extra garantstelling en veiligheidsmaatregel zodat u het certifikaat op een veilige plek kunt bewaren. Als u geen cerifikaat heeft kunt u er alsnog een aanvragen. U kunt via het contactformulier informatie hierover vragen. Wij zullen u een aantal vragen stellen om te controleren of u de echte eigenaar bent en ook de echtheid van het schilderij verifiëren. Als alles in orde is zullen wij zorgen dat u het certifikaat hierna spoedig ontvangt per post.
Voor de nacontrole op echtheid, administratie, de opmaak van het certifikaat zijn wel kosten verbonden, welke wij in ons antwoordbericht opgeven.