Henk alleman

De kunst van Henk Alleman is van topniveau en elk schilderij is gegarandeerd echt en uniek. Dat heeft invloed op de prijs. U heeft daarvoor een exclusief exemplaar in huis en gesigneerd. 

Heeft u geen groot budget maar wilt u wel iets aan de muur hangen dan verwijzen wij u naar andere aanbieders. Er zijn ook bedrijven die kunstwerken in China laten naschilderen. U heeft dan een echt geschilderd werk in huis dat niet per definitie slecht hoeft te zijn, alleen in serie gemaakt. U bent dan goedkoop uit. Ook kunt u een aantal andere sites bekijken zodat u kunt vergelijken. 

Om het zoeken te vergemakkelijken hebben we er een aantal voor u uit geselecteerd.

  

Een pentekening of zwart wit illustratie uit de strips series van Henk Alleman op canvas zetten? Dat kan door middel van een foto van het orgineel, dat daarna geprint wordt. Dat staat erg leuk in alle mogelijke interieurs. U kunt een foto op groot formaat bestellen en zelf laten printen. Via het contactformulier kunt u hier verder inlichtingen over vragen.

 

 

 

Bent u geïntereseerd in kunstgeschiedenis dan hebben we een site waar u 100.000 boeken kunt vinden direct uit voorraad en ruim 20.000 te downloaden. In hun assortiment zijn onder meer kunstboeken opgenomen.