Henk alleman

Boek Kunstschilderen

 Is uw interesse gewekt op deze site in de schilderkunst en wilt u meer weten hoe u kunst in het algemeen kunt herkennen? 

Henk is bezig met zijn nieuwste creatie in jan 2015

Henk is hier bezig met zijn nieuwste creatie (jan 2015)


Wij hebben een boek voor u samengesteld. Niet om te leren schilderen maar om kennis te maken met verschillende stijlen, technieken, ouderdom, stromingen en veel meer. Laat uzelf meenemen in onze uitgave om uw kennis te verrijken met interessante achtergrondinformatie.
 

Bekijk de preview hieronder. U kunt de gehele uitgave gratis downloaden. Dat doen we zo. In plaats van geld te betalen kunt u de uitgave Kunstschilderen downloaden door uw sociaal netwerk te gebruiken. U hoeft alleen een tweet, een like op Facebook of een +1 op Google Plus te geven en dat is voldoende. Zo krijgt Henk Alleman meer bekendheid en dat vinden wij belangrijk omdat hij nu bijna meer schilderijen in het buitenland verkocht heeft dan in ons eigen land. U maakt via uw aanbeveling op uw sociaal netwerk een beetje reklame en daar geven we graag dit boek voor weg. Wanneer u de gehele uitgave Kunstschilderen wilt downloaden kunt u zoals we het noemen 'sociaal' betalen. Dat betekent dat u alleen een like button op uw facebook pagina hoeft aan te klikken (of een tweet of Google Plus) waarna u het boek kunt downloaden. Wij wensen u veel leesplezier !   

Kunstschilderen H Alleman preview 1   Kunstschilderen H Alleman preview 2 Kunstschilderen H Alleman preview 4 Kunstschilderen H Alleman preview 5
   Kunstschilderen H Alleman preview 7 Kunstschilderen H Alleman preview 8 Kunstschilderen H Alleman preview 9

  

 

3 nummers Historisch Nieuwsblad

 

;